Državna uprava: Leskovac poznat po roštilju, LIFFE i Miti Teokaroviću

Izvor: juGmedia, 13.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državna uprava: Leskovac poznat po roštilju, LIFFE i Miti Teokaroviću

LESKOVAC – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će ove sedmice, u okviru projekta promocije jedinica lokalne samouprave „Srpska slagalica“, predstaviti Leskovac, srpsku prestonicu roštilja, ali i domaćina internacionalnog filmskog festivala LIFFE.

Na specijalizovanom sajtu ovog ministarstva (ovde) prvi je predstavljem Mita Teokarović, osnivač tekstilne industrije u gradu na Vetrnici, njegova i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dela njegova tri sina, kao i leskovačka Roštiljijada i „leskovačka mućkalica“, i jedinstveni Filmski festival filmske režije (LIFFE).

Može se pročitati i istorijat gradske kuće, podignute još 1905. godine, ali potražiti i odgovor na pitanje zašto treba investirati u Leskovac.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.