BIZARAN POKUŠAJ SAMOUBISTVA? Leskovčanin zamalo nije umro od – čokolade, kante krema i 6 litara gaziranih pića!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARAN POKUŠAJ SAMOUBISTVA? Leskovčanin zamalo nije umro od – čokolade, kante krema i 6 litara gaziranih pića!

Lekari leskovačkog Urgentnog centra morali su prošlog vikenda da spašavaju tridesetogodišnjeg muškarca koji je za jedno popodne pojeo 20 čokolada, kantu krema i popio 6 litara gaziranog pića.

Pacijent je upao u hiperglikemiju a lekari su morali da pronađu način kako da mu stabilizuju stanje kako ne bi pao u komu.

U razgovoru za Jugmediu nisu mogli da potvrde već su samo izrazili sumnju da je mladić ovim neobičnim činom pokušao da izvrši samoubistvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

- Stvar je u tome da se od povišenog šećera u krvi ne umire baš tako lako. Najgore što je moglo da se dogodi mladiću je da padne u komu. A ovakav slučaj do sada sigurno nismo imali, pokušavali se da se ubijaju tako što popiju esenciju ili gutanjem veće doze lekova za smirenje, a ovo je već poseban slučaj - ističe direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Ipak, najbizarniji slučaj pokušaja samoubistva u ovom gradu desio se samo pre dva meseca kada je nesrećan muškarac čak tri puta digao ruku na sebe u jednom danu.

On je, najpre pokušao da se otruje lekovima, zatim da se obesi, pa kako mu ni to nije uspelo, odlučio je da popije veću količinu esencije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.