Za popis nelegalne gradnje mesec i po

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za popis nelegalne gradnje mesec i po

Skoro deceniju i po traje postupak legalizacije bespravno izgrađenih objekata. Još mesec i po dana je ostalo komisijama lokalnih samouprava da obiđu i popišu takve objekte, kako bi se pristupilo legalizaciji po privilegovanim uslovima koje je doneo sadašnji zakon.

Kako se odvija taj posao na severu Bačke, a kako u Sremu, čućemo sagovornica Vesne Hajnal iz Sekretarijata za inspekcijske poslove u Subotici i Vesne Vujanović iz Gradske uprave za urbanizam u Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mitrovici.

U Sremskoj Mitrovici problem su objekti na državnom zemljištu ili placevima nepoznatih vlasnika. Subotičani su bili revnosni i u samostalnim prijavama bespravno izgrađenih objekata.

Opširnije u narednom prilogu:


Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.