Izvor: Studio B, 02.Jun.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Verica iz Mirijeva, Ul. 16. oktobra br. 7, III/26, ima problem sa legalizacijom, tj. uknjiženjem objekta. I dok je njena komšinica, kako kaže, brzo dobila rešenje, u Katastru joj je rečeno da je njen predmet dobio službenik koji nije više zaposlen.

Od Sekretarijata za legalizaciju dobili smo odmah 28. maja odgovor i objašnjenje da je gledateljka navela broj predmeta koji se tiče Republičkog geodetskog zavoda, Službe za katastar nepokretnosti. 

U skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa objašnjenjem koje smo dobili od Sekretarijata za legalizaciju, pitanje gledateljke odmah smo 28. maja prosledili Službi za katastar nepokretnosti Republičkog geodetskog zavoda za Zvezdaru (naravno, u pitanju već stoji uknjiženje umesto legalizacija). Odgovor ćemo objaviti kada nam ga Služba katastra RGZ za Zvezdaru pošalje.
Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.