Legalizacija oružja od danas

Izvor: Studio B, 04.Mar.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legalizacija oružja od danas

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije saopštilo je da danas počinje zakonska legalizacija oružja, koja će trajati tri meseca.

Vlasnici oružja, fizička i pravna lica, mogu da predaju sve vrste oružja i municije najbližoj policijskoj upravi, bez dokazivanja porekla oružja i municije i neće odgovarati za neovlašćeno nabavljanje i držanje oružja.

Tokom legalizacije, fizička i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pravna lica mogu registrovati oružje za ličnu bezbednost - pištolji i revolveri, lovačko oružje - lovačke puške i karabini i sportsko oružje - malokalibarski pištolji i revolveri, malokalibarske puške i vazdušno oružje, za koje ne poseduju odobrenje MUP Srbije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

MUP: Danas počinje legalizacija oružja

Izvor: Blic, 04.Mar.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije od danas počinje zakonsku legalizaciju oružja, koja će trajati tri meseca, saopšteno je danas iz MUP-a...Vlasnici oružja (fizička i pravna lica) mogu da predaju sve vrste oružja i municije najbližoj policijskoj upravi, odnosno policijskoj stanici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.