Haos i prekid u Kumanovu, MZT ponovo šampion

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos i prekid u Kumanovu, MZT ponovo šampion

Četvrti meč finalne serije makedonskog košarkaškog plej-ofa između Kumanova i MZT Skoplja obeležili su brojni incidenti, a prema izveštajima lokalnih medija mnogo navijača je povređeno u policijskoj akciji.

Sudije su u trećoj četvrtini, zbog brojnih ispada pristalica domaćeg tima "Kumana", prekinule utakmicu i odlučile da isprazne dvoranu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nakon što su navijači odbili da izađu iz dvorane intervenisala je policija.

Desetine ljudi je povređeno, a mnogi navijači su spas od pendreka potražili tako što su se sa tribina spustili na teren.

Meč u Kumanovu je završen posle dva i po časa, a MTZ je u neizvesnom finišu pobedio sa 90:88 i rezultatom 3:1 završio finalnu seriju. Ekipi iz Skoplja ovo je peta uzastopna titula.

Najefikasniji u timu iz prestonice Makedonije bio je Đorđe Drenovac sa 25 poena.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

MZT Skoplje ponovo šampion Makedonije

Izvor: Beta, 27.Maj.2016

Košarkaši skopskog MZT obranili su večeras titulu šampiona Makedonije pošto su u finalnoj seriji plej-ofa pobedili Kumanovo sa 3:1.Četvrti meč finala, odigran u Kumanovu, MZT je dobio sa 90:88 (22:26; 19:16; 24:27 i 25:19).Utakmica je zbog nesportskog ponašanja domačih navijača bila prekinuta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.