Vojvodjanski mešoviti hor u Zrenjaninu

Izvor: Beta, 20.Dec.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodjanski mešoviti hor u Zrenjaninu

NOVI SAD, 20. decembra 2011. (Beta) - Vojvodjanski mešoviti hor nastupiće u sredu u Zrenjaninu, a dan kasnije i u Novom Sadu na novogodišnjem koncertu "Pod sjajem zvezda".

Koncert u Zrenjaninu održaće se u Kulturnom centru, a koncert u Novom Sadu u Sinagogi, oba pod dirigentskom palicom Andreja Bursaća.

Vojvodjanski mešoviti hor je ansambl čija je misija da afirmiše horsko pevanje u Vojvodini i u regionu. Hor je u novembru nas..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOJVOĐANSKI HOR U ZRENJANINU I U NOVOM SADU

Izvor: Kurir, 20.Dec.2011

NOVI SAD - Vojvođanski mešoviti hor nastupiće u sredu u Zrenjaninu, a potom i u Novom Sadu na novogodišnjem koncertu "Pod sjajem zvezda"...Koncert u Zrenjaninu održaće se u Kulturnom centru, a koncert u Novom Sadu u Sinagogi, oba pod dirigentskom palicom Andreja Bursaća...Vojvođanski mešoviti...

Nastavak na Kurir...

Vojvođanski hor u Zrenjaninu i u Novom Sadu

Izvor: Glas javnosti, 21.Dec.2011, 07:04

NOVI SAD - Vojvođanski mešoviti hor nastupiće u sredu  u Zrenjaninu, a potom  i u Novom Sadu na novogodišnjem koncertu "Pod sjajem zvezda"...Koncert u Zrenjaninu održaće se u Kulturnom centru, a koncert u Novom Sadu u Sinagogi, oba pod dirigentskom palicom Andreja Bursaća...Vojvođanski mešoviti...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.