Izvor: Beta, 29.Sep.2011, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak se otvara koncertna sezona u SANU

BEOGRAD, 29. septembra 2011. (Beta) - U Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u Beogradu u ponedeljak, 3. oktobra, počinje novi koncertni ciklus koji će se odvijati do kraja juna naredne godine.

Prema tradiciji, koja traje već tri decenije, koncerti će se održavati svakog ponedeljka i četvrtka sa početkom u 18 sati, a ulaz je slobodan, saopštila je SANU.

Prvi koncert nove muzičke sezone posvećen je horskoj muzici, koju će izvoditi renomirani ansambl studentkinja Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu - Akademski hor "Collegium musicum", sa dirigentima Darinkom Matić Marović i Draganom Jovanović.

Na njegovom programu su kompozicije Isaije Srbina, Mokranjca, Tajčevića, Despića, Proševa, Zaprova, Ljondeva, Kostića i Rahmanjinova.

Hor ove godine obeležava četrdesetu godišnjicu rada.

..
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bliži se koncertna sezona u SANU

Izvor: B92, 29.Sep.2011

U Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u Beogradu u ponedeljak, 3. oktobra, počinje novi koncertni ciklus koji će se odvijati do kraja juna naredne godine...Prema tradiciji, koja traje već tri decenije, koncerti će se održavati svakog ponedeljka i četvrtka sa početkom u 18 sati,...

Nastavak na B92...

Koncertna sezona u SANU počinje u ponedeljak

Izvor: Blic, 29.Sep.2011

U Galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u ponedeljak, 3. oktobra, počinje novi koncertni ciklus koji će se odvijati do kraja juna naredne godine. ..Prema tradiciji, koja traje već tri decenije, koncerti će se održavati svakog ponedeljka i četvrtka sa početkom u 18 sati, a ulaz je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.