Tamo i ovde premijerno 21. aprila u Berlinu

Izvor: Glas javnosti, 17.Apr.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tamo i ovde" premijerno 21. aprila u Berlinu

BEOGRAD - Film "Tamo i ovde" Darka Lungulova imaće bioskopsku distribuciju u 20 gradova u Nemačkoj, a premijere u toj zemlji imaće 21. aprila u Berlinu i 22. aprila u Štutgartu, saopštila je producentska kuća "Kino kamera".

Berlinska premijera biće upriličena u uglednom kulturnom centru "Kulturbrauerie", a njoj, kao i premijeri u Štutgartu, prisustvovaće, prisustvovaće Lungulov i glumci Mirjana Karanović i Branislav Trifunović.

"Tamo i ovde" će tokom bioskopske >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << distribucije u Nemačkoj biti prikazan u 30 bioskopa, a glavne uloge u filmu tumače Dejvid Tortnon (David Thornton), Mirjana Karanović, Branislav Trifunović, Sindi Loper (Cindy Lauper), Feđa Stojanović, Jelena Mrđa, Goran Radaković, Mira Đurđević i drugi.

Putem saopštenja "Kinokamere", Darko Lungulov je izrazio zadovoljstvo što nemački distributer toliko veruje u jedan "mali film" da ga je stavio u "srazmerno veliku distribuciju, na čak 30 kopija".

- Siguran sam da će film, pored naših ljudi koji žive u Nemačkoj, privući i Nemce, izjavio je Lungulov.

"Kino kamera" najavljuje nastavak bogatog festivalskog života filma "Tamo i ovde" - ovog vikenda će biti prikazan istovremeno na manifestacijama CPH PIX u Kopenhagenu i na Međunarodnom festivalu u Vašingtonu, a slede festivali u Mineapolisu, Južnoj Koreji, Majamiju i Rumuniji.

"Tamo i ovde" je dobio 15 međunarodnih priznanja, a na festivalu "Trajbeka" (Tribeča) dobio je nagradu za najbolju njujoršku priču.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tamo i ovde" ide u bioskope u 20 nemačkih gradova

Izvor: S media, 17.Apr.2010

Film "Tamo i ovde" Darka Lungulova imaće bioskopsku distribuciju u 20 gradova u Nemačkoj, a premijere u toj zemlji imaće 21. aprila u Berlinu i 22. aprila u Štutgartu. ..Berlinska premijera biće upriličena u uglednom kulturnom centru "Kulturbrauerie", a njoj, kao i premijeri u Štutgartu, prisustvovaće,...

Nastavak na S media...

Suze i smeh života u tuđini

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2010

Film "Tamo i ovde" Darka Lungulova osvojio je nagrade i bio zapažen na svakom svetskom festivalu na kojem je prikazivan, do srca je nasmejao i rasplakao beogradsku publiku, a od naredne nedelje biće prikazivan u Nemačkoj. Reč je o prvoj evropskoj premijeri, a na crvenom tepihu već 21. aprila u Berlinu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.