Ovo nije ćerka čuvenog glumca, već njegova ljubavnica

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nije ćerka čuvenog glumca, već njegova ljubavnica

Glumac Ričard Gir se na premijeri filma “Time Out of Mind“ u Madridu pojavio sa 34 godine mlađom devojkom Alehandrom Silvom.

Gir i Silva su u vezi nekoliko meseci. Na premijeri nisu sakrivali zaljubljene poglede.

Iako je glumac još uvek zvanično u braku sa glumicom Keri Lovel, sa kojom ima petanestogodišnjeg sina, pre dve godine pokrenuta je brakorazvodna parnica. Postupak se odužio zbog njihovog neslaganja oko podele imovine.

Vezu sa Alehandrom, ćerkom poznatog preduzetnika Ignasija Silve, Gir održava na relaciji Njojork – Madrid.

On voli mlađe, ona starije. Našli su se.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ričard Gir u vezi sa 34 godine mlađom devojkom

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Nov.2015, 10:02

Glumac Ričard Gir se na premijeri filma “Time Out of Mind“ u Madridu pojavio sa 34 godine mlađom devojkom Alehandrom Silvom. Foto: Guliver/Splash Gir i Silva su u vezi nekoliko meseci. Na premijeri nisu sakrivali zaljubljene poglede. Foto: Guliver/Splash Iako je glumac još zvanično u braku sa...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.