Nagrada Borisu Liješeviću za najbolju režiju

Izvor: TvojPortal.com, 16.Jun.2011, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Borisu Liješeviću za najbolju režiju

16.06.2011  www.bizlife.rs
Beograd - Nagrada "Ljubomir Muci Draškić" za najbolju režiju dodeljena je Borisu Liješeviću za režiju predstava "Čekaonica" i "Elijahova stolica".


Žiri koji su činili Svetlana Bojković, Petar Kralj i Nada Šargin, jednoglasno je odlučio da nagradu "Ljubomir Muci Draškić" dodeli Liješeviću, saopšteno je u sredu iz Ateljea 212.
Nagrada će laureatu biti uručena 20. juna na svečanosti u Ateljeu 212 u Beogradu.
Nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << za režiju "Ljubomir Muci Draškić" dodeljuje se od 2005. godine za predstave nastale na beogradskim scenama u znak sećanja na velikog reditelja i dugogodišnjeg upravnika Ateljea 212.
*izvor: www.beta.rs

pozorištenagradapredstavanajbolja režijaBoris Liješevićpredstave nastale na beogradskim scenama

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljanje romana Ivana Jovanovića "Plastik"

Izvor: TvojPortal.com, 16.Jun.2011

16.06.2011  www.bizlife.rs. Beograd - U Domu kulture Studentski grad večeras će biti predstavljen roman Ivana Jovanovića "Plastik" (Plastic), o kojem će govoriti Predrag Dragosavac, Dimitrije Vojnov i autor.. . . Mladi beogradski dramaturg Jovanović potpisao je do sada nekoliko drama i filmskih...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.