Michael Jackson zaradio milijardu dolara posle smrti

Izvor: Kontra magazin, 22.Jun.2010, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Michael Jackson zaradio milijardu dolara posle smrti

Naslednici Michael Jacksona od prošlog juna do danas su zaradili preko milijardu dolara. Ovaj priliv novca dospeo je na adresu naslednika od emitovanja muzike, prodaje prava za korišćenje muzike u filmovima kao i seriji novih ugovora, uključujući ugovor sa Sony Music. Jackson je u proteklih 12 meseci prodao 9 miliona albuma samo u Americi i 25 miliona albuma u svetu. Procenjuje se da je samo na osnovu prodaje muzike porodica Michael Jacksona ostvarila zaradu od 429 miliona dolara dok je film This Is It sam zaradio 329 miliona dolara. Jackson je preminuo 25. juna prošle godine.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

CNN otkazuje pretplatu na AP

Izvor: Blic, 22.Jun.2010

Američka televizijska mreže CNN objavila je danas da više neće koristiti američku agenciju Asošijeted pres (AP) i da otkazuje pretplatu, jer dve strane nisu uspele da se dogovore o uslovima produženja ugovora...Ugovor između CNN-a i AP-a ističe 30. juna. Do tog datuma će CNN koristiti servise...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.