Izložba fotografija „Nova stvarnost“ u galeriji „Artget“

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija „Nova stvarnost“ u galeriji „Artget“

Izložba fotografija „Nova stvarnost“ u galeriji „Artget“ biće otvorena sutra sa početkom u 20 časova na njoj će fotografi mlađe i starije generacije predstaviti njihov doživljaj stvarnosti.

Umetnici će kroz različite priče i pristupe prikazati interesovanje mladih ljudi danas, njihov pogled na okolinu, bliske ljude, stanje društva, uticaj prošlosti na današnjicu.

Od ulične i snapshot fotografije preko reportaže, koncepta i takozvanog poetskog dokumentarizma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na jasan i direktan način komentarišu vreme čiji su svedoci i graditelji oni sami. Ironično-kritički duh je dominantan baš kao što je savremena fotografija poslednje dve decenije postala najmoćnije i najoštrije sredstvo preispitivanja o svetu u kom živimo i koji stvaramo.

U okviru izložbe fotograf Zorana Mirčetić održaće predavanje u 19 časova. On će govoriti o fotografiji i tehnikama uz pomoć kojih nastaje magija savršenih slika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.