Barbara i Nikola Bojović na slobodi

Izvor: Press, 30.Okt.2012, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara i Nikola Bojović na slobodi

Barbara i Nikola Bojović, supruga i brat Luke Bojovića, pušteni su juče na slobodu, saznaje Press. Oni su, kako saznajemo, juče pre podne pušteni iz pritvorske jedinice zatvora „Fontakalent" u Alikanteu, gde su proveli 20 dana.

Bojovići su uhapšeni zajedno sa još 22 člana kriminalne grupe iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, osumnjičene za pranje novca i trgovinu narkoticima. Inače, hapšenje srpskih državljana je samo delić velike španske akcije koja i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << traje i nosi oznaku poverljivosti.

Uhapšeni u Benidormu

Inače, Pressu je juče potvrđeno da su Nikola i Barbara Bojović uhapšeni u Benidormu, mestu na moru, poznatom po lepim plažama i luksuznim hotelima, a ne u svojim kućama u Alikanteu, kako su mediji prvobitno objavili.

Saznanja o puštanju Barbare i Nikole Bojovića potvrdio je i Dragoslav Ognjanović, pravni zastupnik porodice Bojović u Srbiji.

- Barbara i Nikola su na slobodi. Njihovo puštanje pokazuje da je sve ovo bila farsa i da je sve što je ovde objavljeno izmišljotina. Da su neki opasni kriminalci, sigurno ih španski pravosudni organi ne bi pustili tako brzo iz pritvora - naveo je Ognjanović.

Na pitanje šta se dešava sa postupkom protiv njih, on je kazao da trenutno ne raspolaže tim podacima.

- Nisam se čuo sa njima, najvažnije je da je Barbara otišla kući i da je sada sa decom - naveo je Ognjanović. Inače, za vreme pritvora o deci Luke i Barbare Bojović brinule su njene sestre, koje su otputovale u Alikante, gde Barbara drži poslastičarnicu.

Španci juče u Beogradu

Kako Press saznaje, aktivnosti srpske i španske policije u razotkrivanju svih zločina i članova klana Luke Bojovića i dalje traju.

- Španski operativci su juče boravili u Beogradu, gde su sa članovima radne grupe razmenili informacije. Otkriveni su novi podaci o zločinima koji su počinjeni prethodnih godina, a koji su verovatno delo klana Luke Bojovića. Takođe, razmenjeni su podaci o Barbari i Nikoli Bojoviću - saznajemo u MUP-u Srbije.

Luka Bojović se već osam meseci nalazi u zatvoru u Madridu, u jednokrevetnoj ćeliji, tzv. samici, gde čeka ekstradiciju u Srbiju, gde je osumnjičen za monstruozna ubistva. Akcija u kojoj su uhapšeni Nikola i Barbara Bojović potpuno je odvojena od akcije u kojoj su „pali" Luka Bojović i odbegli članovi „zemunskog klana".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barbara i Nikola Bojović slobodni

Izvor: Kurir, 31.Okt.2012, 02:35

BEOGRAD - Hoće sve da naplate!..Barbara i Nikola Bojović, supruga i brat uhapšenog vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića, pušteni su na slobodu iz pritvora u zatvoru Fontakalent u Alikanteu, saznaje Kurir...Tu informaciju potvrdio je za naš list Vuk Bojović, direktor Beogradskog zoo vrta i...

Nastavak na Kurir...

Barbara i Nikola Bojović na slobodi

Izvor: S media, 31.Okt.2012

Barbara i Nikola Bojović, supruga i brat Luke Bojovića, koji su uhapšeni u Benidormu, mestu na moru, poznatom po lepim plažama i luksuznim hotelima, pušteni su na slobodu. Oni su u pritvorskij jedinici zatvora „Fontakalent" u Alikanteu proveli 20 dana...Saznanja o puštanju Barbare i Nikole Bojovića...

Nastavak na S media...

Bojovićevi žena i brat na slobodi

Izvor: B92, 31.Okt.2012

Beograd -- Barbara i Nikola Bojović, supruga i brat Luke Bojovića, pušteni su juče na slobodu, saznaje Press...Oni su, kako saznaje taj list, juče pre podne pušteni iz pritvorske jedinice zatvora "Fontakalent" u Alikanteu, gde su proveli 20 dana...Bojovići su uhapšeni zajedno sa još 22 člana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.