Vezali, pretukli i opljačkali penzionerku, uzeli joj 20.000 evra!

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezali, pretukli i opljačkali penzionerku, uzeli joj 20.000 evra!

KRUŠEVAC – Devizna penzionerka Milanka M.(65) je pretučena i opljačkana noćas u svom porodičnom domu u naselju Lazarica u Kruševcu, saznaju „Novosti“. Nesrećnu žanu su dok je bila sama u kući u Ulici Stanoja Milojevića br.31 vezali i pretukli maskirani razbojnici, a potom su prema prvim informacijama iz kuće ukrali 20.000 evra i oko 600 grama zlata! - Primala je deviznu penziju i zato je bila žrtva, a neko je verovatno pomno pratio kretanje ukućana i znao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << šta će zateći – navodi nezvanično izvor „Novosti“. - Prema nekim saznanjima, dve osobe su bejzbol palicama napale ženu u trenutku kada je ostala sama u kući, odnosno kada su dom napustili sin i unuk . Žrtvu su u teškom stanju pronašli nakon već izvršenog razbojništa. Hospitalizovana je na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu, ima podlive i modrice, ali nije u životnoj opasnosti. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju celog slučaja.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Penzija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vezali, pretukli i opljačkali penzionerku, uzeli joj 24.500 evra!

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2015

KRUŠEVAC – Devizna penzionerka Milanka M.(65) je pretučena i opljačkana noćas u svom porodičnom domu u naselju Lazarica u Kruševcu, saznaju „Novosti“. Nesrećnu žanu su dok je bila sama u kući u Ulici Stanoja Milojevića br.31 vezali i pretukli maskirani razbojnici, a potom su prema...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.