(VIDEO) OPET SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Igrač Napretka u tunelu udario trenera Metalca

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OPET SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Igrač Napretka u tunelu udario trenera Metalca

Ekipa iz Gornjeg Milanovca vratila se u elitu posle 1:1 u revanšu baraža u Kruševcu

Fudbaleri Metalca plasirali su se danas u Superligu Srbije, pošto su u baražu bili bolji od kruševačkog Napretka. Revanš utakmica u Kruševcu završena je 1:1, ali je Metalac prošao zahvaljujući ranijoj pobedi na svom terenu u Gornjem Milanovcu sa 3:1.

Današnju utakmicu je obeležio skandal koji se dogodio u poluvremenu, prema tvrdnji trenera Metalca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nenada Vanića.

"Na poluvremenu se dogodilo nešto što ne priliči Kruševcu. U tunelu mi je prišao jedan igrač Napretka i udario", izjavio je Vanić u pred kamerom TV "Arena sport".

Napredak je vodio u revanšu pogotkom Nikole Trujića u devetom minutu i imao veliku priliku da nadoknadi zaostatak iz prvog susreta, s obzirom na to da je od 67. imao igrača više posle isključenja odbrambenog igrača gostiju Boška Dopuđa.

Ipak, Aleksandar Ivanović je odličnim golom sa 30-ak metara u 71. minutu izjednačio i doprineo plasmanu Metalca u Superligu naredne sezone.

"Veoma sam ponosan na ove momke. Obradovali su me načinom na koji su odigrali ovu utakmicu", rekao je Vanić o uspehu svog tima.

On je dodao da Napredak i navijači u Kruševcu zaslužuju da igraju u Superligi.

"Ova publika zaslužuje da Napredak bude u Superligi, Srbiji treba ovakav stadion i ovakve utakmice", dodao je Vanić.

Trener Napretka Ljubiša Stamenković čestitao je Metalcu plasman u Superligu i poželeo tom klubu da se tu što duže zadrži. Stamenković je bio nezadovoljan odnosom prema njegovom klubu.

"Napredak ovo nije zaslužio. Bilo je problema tokom godine i baraža, bilo je i nefudbaskih i stvari treba da se rešavaju na terenu, a ne van njega", rekao je Stamenković.

Pored Metalca, u Superligu su se plasirale i ekipe Radnika iz Surdulice i ivanjičkog Javora, dok su u drugi rang takmičenja ispali Napredak, Donji Srem i Radnički 1923 iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi skandal u srpskom fudbalu!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015

Metalac se plasirao u Super ligu, ali revanš utakmica baraža za popunu srpske elite nije mogla da protekne bez incidenata. Prema tvrdnji trenera ekipe iz Gornjeg Milanovca Nenada Vanića, na poluvremenu utakmice, nekadašnji igrač Crvene zvezde je udaren od strane neimenovanog fudbalera Napretka...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.