Uvrede i neredi: Zbog navijača Novog Pazara prekinut meč u Kruševcu

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvrede i neredi: Zbog navijača Novog Pazara prekinut meč u Kruševcu

Nije moglo dugo da prođe bez problema u domaćem fudbalu, a za najnovije su se "pobrinuli" navijači Novog Pazara, zbog kojih je dvaput prekidan meč u Kruševcu, a onda je Žandarmerija morala da ih, posle nereda, izbaci sa stadiona pri vođstvu Napretka od 2:1.

Po prvi put je duel u Kruševcu bio prekinut sedam minuta pre kraja prvog poluvremena, zbog uvredljivih povika sa južne tribine, na kojoj su bile smeštene pristalice gostujućeg tima.

Tada je uz obraćanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spikera, koji je pozvao huligane da se primire, a to su učinili i fudbaleri Novog Pazara, ipak došlo do nastavka susreta, da bi se problemi uvećali kako se meč bližio kraju.

Nedugo nakon što je Napredak poveo preko Božovića, u 80. minutu, počeli su neredi na pomenutoj, južnoj tribini stadiona, usled čega je došlo i do lomljenja stolica, a tek malo kasnije i intervencije Žandarmerije, koja je ispraznila taj deo sportskog objekta u Kruševcu.

Utakmica je, uz desetak minuta prekida, ipak privedena kraju, na radost pravih ljubitelja fudbala. Oni koji navijaju za Napredak mogli su da proslave sedmu ovosezonsku pobedu i proboj na deveto mesto, dok gostujućima ostaje da razmišljaju šta to rade od sebe i ugleda svog grada... i, uz to, da sačekaju odluku discplinskih organa koji će možda zatvoriti kapije stadiona Novog Pazara za naredni četvrtak, kada u 24. kolu tamo bude gostovala Crvena zvezda.

Sa druge strane, Voždovac je sa 5:0 savladao kragujevački Radnički 1923 koji je i dalje vrlo blizu zone ispadanja, dok su se "zmajevi" makar privremeno probili na mesto broj sedam.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.