Uručena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević”

Izvor: RTS, 27.Mar.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević”

Stvaraocima koji su svojim radom dali poseban pečat privrednom i društvenom životu Rasinskog okruga u minuloj godini, na prigodnoj svečanosti u Kruševačkom pozorištu večeras su uručena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević”.
Žiri, kojim je predsedavao prof. Radovan Pejanović, rektor Univerziteta u Novom Sadu, odabrao je dvadeset dva laureata koji su svojim radom dali poseban pečat privrednom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i društvenom životu Rasinskog okruga u minuloj godini.

Među istaknutim pojedincima, kompanijama i ustanovama nagradu koja nosi ime velikog srpskog zadužbinara i dobrotvora, dobili su i ministar odbrane Bratislav Gašić za ličnost godine u Regionu, kineski ambasador Li Mančang za unapređenje privredne saradnje.
Priznanje za kontinuirane rezultate u informisanju tokom dve decenije profesionalnog rada, kao odgovorni novinar i javni radnik, dobila je urednica dopisništva RTS-a u Kruševcu Gorana Mladenović.
Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević” dodeljuje se od 2000. godine radi afirmisanja privrednog stvaralaštva, preduzetničke kulture i društvenih vrednosti u našoj zemlji, u okviru projekta „Put ka vrhu” koji zajednički realizuju Agencija Media Invent, Univerziteti u Novom Sadu i Beogradu i Regionalne privredne komore Srbije.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vesni Roganović uručena Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević”

Izvor: Politika, 27.Mar.2015

U Rektoratu Univerziteta u Beogradu juče je Vesni Roganović, urednici „Politikinog” dodatka „Kultura, umetnost, nauka”, uručena Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević”, u kategoriji za angažovano informisanje i lepotu pisane reči. Nagrada je dodeljena na predlog Univerzitet u Beogradu,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.