Skandal pod Bagdalom: Igrač Napretka na poluvremenu udario Vanića!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal pod Bagdalom: Igrač Napretka na poluvremenu udario Vanića!

“Na poluvremenu se desilo nešto što ne priliči Kruševcu, u tunelu mi je prišao jedan igrač Napretka i udario me“, rekao je Vanić posle utakmice

Fudbaleri Metalca vratili su se u Superligu posle remija (1:1) u Kruševcu u revanšu baraža, ali će izgleda meč biti upamćen po skandalu koji se desio u poluvremenu na stadionu pod Bagdalom.

Trener gostujuće ekipe Nenad Vanić optužio je jednog igrača Napretka da ga je fizički napao u tunelu. Ostaje da se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kakva će biti reakcija delegata i Fudbalskog saveza Srbije.

“Na poluvremenu se desilo nešto što ne priliči Kruševcu, u tunelu mi je prišao jedan igrač Napretka i udario me“, rekao je Vanić posle meča za televiziju Arena Sport.

Metalac je u prvoj utakmici baraža u Gornjem Milanovcu slavio sa 3:1, a večerašnji duel završio je bez isključenog Dopuđa. Metalac se tako vratio u Superligu posle tri godine.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

OPET SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Igrač Napretka u tunelu udario trenera Metalca

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015

Ekipa iz Gornjeg Milanovca vratila se u elitu posle 1:1 u revanšu baraža u Kruševcu..Fudbaleri Metalca plasirali su se danas u Superligu Srbije, pošto su u baražu bili bolji od kruševačkog Napretka. Revanš utakmica u Kruševcu završena je 1:1, ali je Metalac prošao zahvaljujući ranijoj pobedi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.