Predstava iz Sombora i Kruševca Doktor Nušić u Beogradu

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava iz Sombora i Kruševca "Doktor Nušić" u Beogradu

Predstava "Doktor Nušić", u koprodukciji Narodnog pozorišta Sombor i Kruševačkog pozorišta, gostovaće večeras na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu u okviru revije "Nušiću u čast".
Predstavu zasnovanu na čuvenoj komediji "Dr" režirao je Kokan Mladenović. U velikom ansamblu sa 17 glumaca glavne uloge igraju Branislav Trifunović i Saša Torlaković. 

Kompozitor je Irena Popović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kostime i scenografiju kreirale su Dragica Laušević i Marija Kalabić.

Predstava "Doktor Nušić" je premijerno izvedena 25. aprila ove godine u Somboru, a 4. maja u Kruševcu.

Gostovanje u Beogradu je deo revije predstava po Nušićevim komadima iz cele Srbije, organizovane povodom 150 godina od rođenja slavnog komediografa.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

„Doktor Nušić“ večeras leči Beograđane

Izvor: Prva.rs, 01.Nov.2014

Predstavu zasnovanu na čuvenoj komediji "Dr" režirao je Kokan Mladenović. U velikom ansamblu je 17 glumaca, a glavne uloge igraju Branislav Trifunović i Saša Torlaković.. Kompozitor je Irena Popović, kostime i scenografiju kreirale su Dragica Laušević i Marija Kalabić.. "Doktor Nušić" je...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.