Zastava kamioni: I nas neko želi

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastava kamioni: I nas neko želi

Među 17 preduzeća u restrukturiranju kojima će zaštita od poverilaca biti produžena, na iznenađenje šumadijske javnosti, nema nijedne kragujevačke fabrike.

u Grupa Zastava vozila se, ipak, nadaju da će se na spisku firmi kojima će privatizacija biti odložena do 31. oktobra barem naći Zastava kamioni, za koju je, podsetimo, zainteresovano sedam inostranih kompanija, među kojima su i dva najveća kineska proizvođača teretnih i terenskih vozila.

U Grupi Zastava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila očekuju da će Vlada Srbije sutra doneti uredbu kojom će fabrika kamiona biti zaštićena od poverilaca u narednih šest meseci. U menadžmentu Kamiona kažu, međutim, da bi najviše voleli da Agencija za privatizaciju odmah raspiše tender za privatizaciju te fabrike.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zastava kamioni: I nas neko želi

Izvor: AutoBlog, 27.Maj.2015

Kako prenosi Danas, među 17 preduzeća u restrukturiranju kojima će zaštita od poverilaca biti produžena, na iznenađenje šumadijske javnosti, nema nijedne kragujevačke fabrike.U Grupi Zastava vozila se, ipak, nadaju da će se na spisku firmi kojima će privatizacija biti odložena do 31. oktobra...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.