Požar u Remontnom zavodu u Kragujevcu

Izvor: Mondo, 28.Feb.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Remontnom zavodu u Kragujevcu

U Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu izbio je požar i došlo je do eksplozije na liniji za delaboraciju. Nema povređenih, izjavio je ministar odbrane Zoran Đorđević. RTS: Najmanje 20 povređeno!

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Iako je ministar odbrane Zoran Đorđević novinarima ranije rekao da u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu nije bilo povređenih, RTS je objavio drugačija saznanja.

Prema Radio-televiziji Srbije, u eksploziji je povređeno najmanje 20 ljudi. Strahuje se čak i da ima žrtava.

Požar gasi 40 vatrogasaca, pripadnika vojske i zaposlenih Tehničko-remontnog zavoda.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu

Izvor: Beta, 28.Feb.2017

U kragujevačkom Tehničko-remontnom zavodu (TRZ) dogodila se eksplozija oko 13.20 u kojoj nije bilo povredjenih, izjavio je danas ministar odbrane Zoran Djordjević."Danas u 13.20 u Tehničko-remonom zavodu u Kragujevcu došlo je do ekspozije. Nema povredjenih ni stradalih", kazao je Djordjević novinarima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.