Izvor: Kragujevac.rs, 25.Okt.2014, 05:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povučen zahtev odbornika okupljenih oko Veroljuba Stevanovića

Odbornici okupljeni oko gradonačelnika Veroljuba Stevanovića povukli su zahtev za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj je trebalo da se razmatra Predlog Odluke o razrešenju Veroljuba Stevanovića gradonačelnika Kragujevca.

U obrazloženju se navodi da odbornici povlače Zahtev koji su uputili predsedniku Skupštine grada 10.oktobra 2014.godine imajući u vidu da je predsedniku Skupštine grada 13.oktobra od strane 44 odbornika upućen zahtev za sazivanje sednice gradskog parlamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << na kojoj bi se odbornici izjasnili o poverenju predsedniku i zameniku predsednika Skupštine grada, a sve u cilju da se utvrdi da li aktuelni predsednik i zamenik predsednika Skupštine grada imaju podršku većine odbornika u parlamentu.

“Kako je naš razlog za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se odbornici izjasnili o poverenju gradonačelniku Veroljubu Stevanoviću motivisan istim razlozima, da li u Skupštini grada Kragujevca postoji većina neophodna za rad i odlučivanje, odnosno izglasavanje nepoverenja ili poverenja izabranim organima grada Kragujevca, povlačimo Zahtev za sazivanje sednice Skupštine grada Kragujevca sa predloženom tačkom dnevnog reda, budući da će većina u Skupštini grada biti utvrđena i izjašnjavanjem o poverenju predsedniku i zameniku predsednika Skupštine grada Kragujevca“, navodi se u obaveštenju odbornika okupljenih oko gradonačelnika Stevanovića.

Predsednik Skupštine grada Saša Milenić zakazao je za ponedeljak 20.oktobar sastanak sa šefovima odborničkih grupa u Skupštini grada na kome će biti doneta odluka o održavanju sednice gradskog paralmenta po zahtevu odbornika okupljenih oko SNS-a. Ta sednica u skladu sa Poslovnikom i zakonskim rokovima treba da bude održana najkasnije 28.oktobra 2014.godine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.