Poraz rukometaša Radničkog na zatvaranju sezone

Izvor: KGsport.info, 29.Maj.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz rukometaša Radničkog na zatvaranju sezone


Rukometaši kragujevačkog Radničkog poraženi su na gostovanju u Kaću protiv domaćeg Jugovića sa 31:32 (15:14), u utakmici poslednjeg, 10. kola plej-auta Super lige Srbije.
U utakmici bez većeg rezultatskog značaja, Kaćani su slavili zahvaljujući golu Nikole Vrgovića u poslednjim trenucima susreta. Doduše, Kragujevčani su imali poslednji napad na meču i priliku da dođu do boda na ovom gostovanju, ali su se spetljali i omogućili domaćinu da dođe do celog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << plena.
Još jednu brilijantnu partiju u dresu Radničkog zabeležio je Milan Đukić, koji se zaustavio na cifri od 13 postignutih golova. Vredi napomenuti i 5 golova mladog Miloša Barudžića.
U ekipi Jugovića, koja je na ovom meču nastupila u kombinovanom sastavu, najefikasniji je bio Nemanja Beloš sa 8 pogodaka, dok je Nikola Vrgović upisao gol manje.
Rukometaši Radničkog su takmičenje u plej-autu okončali na pretposlednjoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, pa će se naredne sezone takmičiti u Super B ligi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.