Policija vratila novčanik s 1.700 €

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija vratila novčanik s 1.700 €

Beograd -- Policijski sindikat Srbije pohvalio gest dvojice kolega iz PU Kragujevac, koji su našli novčanik sa 1.700 evra a potom i vlasnika kako bi mu vratili novac.

"Saobraćajci Velizar Antonijević i Nenad Svičević našli su novčanik sa novcem. Kontaktirali su vlasnika kako bi mu vratili novčanik.

Predložio je da ih novčano nagradi, i inisistirao na tome, ali oni su to odbili", naveo je predsednik Policijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sindikata Srbije Veljko Mijailović.

Takav postupak treba pohvaliti, jer iako je jedan od poslova policajaca, da pomognu gradjanima kad god mogu, ovako lep gest uvek zaslužuje pažnju, rekao je Mijailović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policajci vratli novčanik s 1.700 €

Izvor: Akter, 12.Apr.2014

Policijski sindikat Srbije pohvalio gest dvojice kolega iz PU Kragujevac, koji su našli novčanik sa 1.700 evra a potom i vlasnika kako bi mu vratili novac

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.