„Pirati“ najuspešniji ovog vikenda

Izvor: KGsport.info, 03.Mar.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Pirati“ najuspešniji ovog vikenda

Proteklog vikenda kragujevački plivački klubovi učestvovali su na dva međunarodna takmičenja – u Boru i Bečeju. „Pirat“ i „Foka“ učestvovali su na oba takmičenja, a Radnički samo u Boru.
U Boru se takmičio 391 plivač iz 35 klubova iz Bugarske, Rumunije, Makedonije i Srbije, dok je u Bečeju učešće uzelo čak 430 plivača iz 27 klubova iz Bosne, Rumunije i Srbije.
Kada su u pitanju kragujevački plivači, u Boru su zlatne medalje osvojili Tadija >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Pribaković (7 godina) i Kristina Šljivić (15) i štafeta četiri puta 50 metara desetogodišwaka iz „Pirata“, Dunja Mihailović (10) i Ljubica Belić (9) iz „Foke“ i Stefan Čolanić (8), Leo Čović (9) i Miona Dragutinović (9) iz „Radničkog“.
Zlatne medalje u Bečeju osvojili su Đurđa Tošić (14), Anja Veljić (12) i Lea Nenadić (14) iz „Pirata“, kao i takmičari „Foke“ Dimitrije Petrušić (13) i Aleksa Đorđević (11).
U ukupnom plasmanu i broju osvojenih medalja „Pirat“ je od kragujevackih klubova ponovo bio najbolji, pošto je zauzeo šesto mesto u Boru, a sedmo u Bečeju. „Foka“ je u Bečeju bila petnaesta, a u Boru osamnaesta, dok je „Radnički“ u Boru zauzeo dvadeseto mesto.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.