Izvor: Kragujevac.rs, 30.Okt.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacrt Statuta o izmeni i dopuni Statuta grada Kragujevca na javnoj raspravi

Komisija za promenu Statuta grada Kragujevca, obaveštava sve zainteresovane, da je danas, u skladu sa Odlukom o Izradi Nacrta Statuta o izmeni i dopuni Statuta grada Kragujevca i sprovođenju javne rasprave, ovaj dokument upućen na javnu raspravu.

Javna rasprava trajaće 10 dana i to u periodu od 31.10.2014. do 9.11.2014.godine. Pozivaju se organi Grada, političke stranke, nevladine organizacije i građani da uzmu učešće u javnoj raspravi, tako što će svoje predloge i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << primedbe u pisanom obliku dostaviti na adresu:

Skupština grada Kragujevca, Trg Slobode 3, kancelarija 205/II sa naznakom - za Komisiju za promenu Statuta grada Kragujevca ili elektronskom poštom, putem zvaničnog sajta grada Kragujevca - www.kragujevac.rs na email adresu skupstinakg@gmail.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.