Lalatović: Ne mogu da utičem na kradju

Izvor: Beta, 22.Nov.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ne mogu da utičem na kradju

KRAGUJEVAC, 22. novembra 2014. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa u subotu pokradena na utakmici protiv Radničkog 1923 u srpskom prvenstvu.

"Neću da se bavim spornim situacijama, ofsajd je bio čist, milion odsto, i vi ste to bolje videli i od mene. Ne mogu da utičem na kradju", preneo je klupski sajt Lalatovićeve reči posle utakmice.

Zvezda je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << gost u Kragujevcu igrala nerešeno bez golova sa Radničkim, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

"Takodje, ne mogu da zamerim mojim igračima da nisu hteli. Jesu, mnogo su se trudili, sa igračem manje smo bili mnogo bolji od Radničkog i napadali smo i stvarali šanse", dodao je Lalatović.

Trener crveno-belih je kritikovao svog kolegu sa klupe protivnika Neška Milovanovića, za kojeg je rekao da je tražio od svojih igrača da se "valjaju po terenu".

"Ja ne mogu da udjem u teren i postignem gol. Ne razumem Radnički i njihovog trenera, koji, iako imaju igrača više, na svom terenu ne žele da napadnu i pobede, već se brane, dok im trener traži da se valjaju po terenu i insistira od golmana da dobije žuti karton kako se ne bi igralo", kazao je Lalatović.

On je ocenio da ni Zvezdi ni Radničkom osvojen bod ne znači mnogo.

"Bio sam trener Proletera, Voždovca i Napretka i nikada nisam tražio od svojih igrača da ne napadaju protivnika, pogotovo sa igračem više. Zato nam je fudbal tu gde jeste i smatram da je to sramota za trenersku profesiju", rekao je Lalatović.

Zvezda posle remija ima 28 bodova, tri manje od vodećeg Partizana, koji će svoju utakmicu 13. prvenstvenog kola igrati u nedelju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.