LUDI TIKET, petak, 584.340 dinara: Pogodio 16 mečeva Lige Evrope!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 584.340 dinara: Pogodio 16 mečeva Lige Evrope!

Ovom Kragujevčaninu u četvrtak se sve otvorilo

Liga Evrope među iskusnim kladiocima ima epitet takmičenja u kojem je vrlo teško sastaviti dobitni tiket, a oni koji to uspeju, zaslužuju da ih nazivaju pravim majstorima.

Jedan Kragujevčanin je upravo to - majstor!

On je u četvrtak na tiket hrabro stavio čak 16 parova Lige Evrope i sve je pogodio!

U devet slučajeva opredelio se za čistog keca, i izabrao je prave parove, a najviše muke zadali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su mu Mančester Junajted, koji je golom Ibrahimovića u 69. minutu savladao Zorju, i Bilbao, koji je pogotkom Ečeberije, takođe u drugom delu, došao do tri boda protiv Rapida.

Pronašao je ovaj kladilac još sedam favorita, ali nije bio toliko siguran u njih, pa se ogradio duplim šansama. Koliko je ovo bila dobra odluka, pokazuje to što je na četiri od tih sedam utakmica bilo nerešeno.

S uplatom od 2.900 dinara i kvotom 167,91, Kragujevčanin je naplatio 584.340 dinara, uključujući MOZZART BONUS od 20% na deset parova s kvotom 1,35 i većom. Dakle, bonus je isnosio 97.401 dinar.

Čestitamo!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.