Kragujevčanin poginuo u udesu kod Bijelog Polja

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanin poginuo u udesu kod Bijelog Polja

U saobraćajnoj nesreći kod Bijelog Polja danas je poginuo Kragujevčanin M.R. (69), a njegova supruga D.R. teško je povređena U saobraćajnoj nesreći kod Bijelog Polja danas je poginuo Kragujevčanin M.R. (69), a njegova supruga D.R. teško je povređena, objavio je Radio Crne Gore. Nesreća se dogodila u mestu Božovića Polje, na magistralnom putu između Bijelog Polja i Mojkovca. Supruga Kragujevčanina je prevezena u Klinički centar Crne Gore, a kako je preneseno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << automobil kragujevačkog bračnog para udario je u teretno vozilo kojim je upravljao Bjelopoljac Aleksandar Konatar. U udesu u mestu Bioče kod Podgorice, teško je povrđen Beograđanin N.K. (37). Po navodima policije, do udesa je došlo kada je Beograđanin pretičući preko pune linije udario u automobil registracije Herceg Novi. Policija je, kako se navodi, morala da seče automobil Beograđanina da bi ga izvukla, a posle toga je prebačen u Klinički centar Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sudar automobila i kamiona, poginuo bračni par iz KG

Izvor: B92, 27.Avg.2016

U saobraćajnoj nesreći na putu Bijelo Polje - Mojkovac poginuo je M.R. (68) iz Kragujevca, a njegova supruga D.R. (67) podlegla je povredama na putu ka bolnici...Kako je javio portal Radiotelevizije Crne Gore, pozivajući se na saopštenje policije, do nesreće je došlo oko 12 sati, u mestu Božovića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.