Kragujevac,  uhapšena kriminalna grupa

Izvor: RTS, 27.Jul.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac, uhapšena kriminalna grupa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su uhapsili više lica iz Aranđelovca i odredili im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela teška krađa.
Postoje osnovi sumnje da su V. M., S. G., M. K. i S. R., sa sedamnaestogodišnjim muškarcem iz istog mesta, protiv kojeg je podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Kragujevcu, proteklih dana dva puta obili istu trgovinsku radnju u naselju Kolonija u Aranđelovcu.

Sumnja se da su najpre, u noći između 23. i 24. jula 2016. godine, obili rashladnu vitrinu ispred prodavnice i iz nje oduzeli piće, dok su, u noći između 25. i 26. jula, iz prodavnice oduzeli veću količinu cigareta, konditorskih proizvoda, kafe, alkoholnog pića i druge robe.
Policija je u kući jednog od osumnjičenih pronašla skoro svu oduzetu robu i vratila je vlasniku.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

HAOS U NOVOJ CRNJI: Pretio komšiji, pa ga sa tri mladića prebio!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novoj Crnji, uhapsili su i po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja R. B. (58) iz okoline Nove Crnje zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda...R. B. je sa još trojicom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.