Hapšenje u Kragujevcu: Metalnom šipkom brutalno pretukli tinejdžera

Izvor: Blic, 05.Avg.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Kragujevcu: Metalnom šipkom brutalno pretukli tinejdžera

V.M. (17) iz Rekovca je teško povređen kada ga je u petak rano ujutru presrela grupa mladića kod kragujevačke Autobuske stanice i metalnom šipkom mu nanela frakturu lobanje i nagnječenje mozga. On je prebačen u Urgentni centar, a policija je identifikovala i uhapsila napadače.

Uhapšeni su Nemanja S. (20), Goran S. (18), Lazar Z. (19) i Nikola B. (18). Svi se sumnjiče da su napravili krivično delo nanošenje teških telesnih povreda, i određeno im je policijsko zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 48 sati.

Sa njima u grupi su bila i još dva maloletnika protiv kojih će takođe biti podnete krivične prijave. Policija je saopštila da su oni presreli V. M. u blizini Autobuske stanice oko 02.00 sati, dok se vraćao sa fudbalske Crvena Zvezda – Omonia koja se prethodne večeri igrala u Beogradu.

Pretpostavlja se da su mu videli obeležja kluba za koji navija, i da je to bio razlog da ga brutalno napadnu dok je čekao prevoz do Rekovca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.