Ekonomac rutinski do finala Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 20.Apr.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac rutinski do finala Kupa Srbije

BRILJIRAO: Darko Ristić (Foto: ekonomac.com)

Sigurnom pobedom protiv ekipe Nove Pazove od 7:3 (4:1) na parketu hale „Jezero“, kragujevački Ekonomac obezbedio je plasman u finale Kupa Srbije, u kome će se sastati sa Novim Pazarom.
Kragujevčani su veoma ozbiljno shvatili ovaj meč i od samog starta „pritisli“ svog rivala, u želji da što pre dođu do kapitalne prednosti. Gol gostiju iz Nove Pazove bio je pod konstatnom opsadom, a posledica tog pritiska bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je i vođstvo domaćina u 6. minutu, kada je Stojković pogodio cilj.
Dva minuta kasnije Darko Ristić je duplirao prednost svog tima i još jednom potvrdio da se nalazi u odličnoj formi. U 12. minutu bilo je 3:0 za Ekonomac, a strelac ovog pogotka bio je Valjenko. Već u 14. minutu u listu strelaca upisao se i Matijević, da bi Božić dva minuta pre kraja prvog poluvremena smanjio na 4:1.
Na startu drugog dela igre, još jednom je pogodio Darko Ristić za vođstvo domaćeg tima od 5:1. U 28. minutu uzratio je Božić na drugoj strani, da bi se u 34. minutu u strelce upisao i Brazilac Da Silva nakon efektnog solo-prodora.
Miloš Denić je u 38. minutu iskoristio neopreznost odbrane domaćeg tima i smanjio na 6:3. Tačku na ovaj suset stavio je sjajni Darko Ristić, svojim trećim golom na utakmici.
Ekonomac – Nova Pazova 7:3 (4:1)
KRAGUJEVAC
Hala: „Jezero“.
Gledalaca: 300.
Sudije: Jakšić (G.Milanovac) i Petrović (Čačak).
Strelci: 1:0 Stojković u 6, 2:0 Ristić u 8, 3:0 Valjenko u 12, 4:0 Matijević u 14, 4:1 Božić u 18, 5:1 Ristić u 21, 5:2 Božić u 28, 6:2 Da Silva u 34, 6:3 M.Denić u 38, 7:3 Ristić u 40.minutu.
Žuti karton: Kukolj (Nova Pazova).
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 6 (2- 4), Nova Pazova 6 (3-3).
EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, RAMIĆ, PRŠIĆ, BORISOV, VALjENKO, Matijević, Da Silva, Janjić, Rnić, Stojković, Ivanković, Aleksić, Ristić, Rakićević. Trener: Predrag Rajić.
NOVA PAZOVA: STOJNIĆ, BORISAVLjEVIĆ, KUKOLj, M.DENIĆ, RAMADANI, Guša, Kalanović, Božić, Inajetović, I.Denić, Turukalo, Gnjatović, Kusovac, Maljković. Trener: Đorđe Pantelić.
Finalni meč Kupa Srbije između Ekonomca i Novog Pazara igra se 10. maja u Požarevcu.
Igrače kragujevačkog tima naredne srede očekuje gostovanje Kopernikus SAS-u u Zrenjaninu u 20. kolu Prve futsal lige Srbije, a potom i meč sezone sa Euro Motusom u „Jezeru“, u okviru 21. kola.

Video: IP Sport Media
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.