Ekonomac prokockao pobedu u „Čairu“

Izvor: KGsport.info, 24.Okt.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac prokockao pobedu u „Čairu“

Derbi utakmica 6. kola Prve futsal lige Srbije između niške Kalče i kragujevačkog Ekonomca, odigrana u niškoj hali „Čair“, završena je nerešenim rezultatom 2:2 (1:0).
Bila je to utakmica sa dosta preokreta, a bliži pobedi bili su Kragujevčani, koji su maltene imali sva tri boda u džepu, ali su 14 sekundi pre kraja susreta primili gol i tako odneli samo bod sa ovog gostovanja.
Domaćin je poveo u 15. minutu preko Jankovića, koji je iskoristio jedan odbitak >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << pred golom kragujevačkog tima i pretvorio ga u pogodak. Nekoliko trenutaka kasnije Ekonomac je imao lepu priliku da dođe do izjednačenja iz kaznenog udarca sa 10 metara, ali je golman Kalče Milan Đorđević pročitao nameru Nikole Rnića i sačuvao svoju mrežu.
Na odmor se otišlo sa minimalnim vođstvom domaćeg tima, koje je trajalo sve 26. minuta kada su popularni „studenti“ izjednačili rezultat. Akciju je započeo Rnić, nastavio Borisov, a za krajnju realizaciju pobrinuo se Radovanović.
Igrao se 38. minut kada je Ekonomac preko Valjenka stigao do svog drugog gola na utakmici i činilo se „utabao“ put ka četvrtoj prvenstvenoj pobedi. Međutim, samo 14 sekundi pre kraja Živadinović je na veoma efektan način prevario svog čuvara, a potom i Momčilovića, postavivši konačan rezultat – 2:2.
Ovo je bio drugi uzastopni remi ekipe Ekonomca u prvenstvu, koja polako zaostaje za beogradskim Euro Motusom, jedinom ekipom sa maksimalnim učinkom nakon šest odigranih kola.
Sledi pauza u prvenstvu, a narednu utakmicu Prve futsal lige Srbije Kragujevčani će odigrati 4. novembra protiv Nove Pazove u „Jezeru“.
 

Foto: ekonomac.com
Video: ipsport.net

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.