Dupla kruna za rukometašice Radničkog, 20 odbrana Risović u finalu Kupa

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupla kruna za rukometašice Radničkog, 20 odbrana Risović u finalu Kupa

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca osvojile su Kup Srbije, pošto su u finalu pobedile Jagodinu sa 26:18 (16:6).

Od samog početka ekipa Radničkog je pokazala zašto je šampion Srbije. Do 22. minuta izabranice trenera Aleksandra Radosavljevića su primile samo tri gola, a najveću prednost su imale na poluvremenu - 16:6.

U pobedničkoj ekipi su se posebno istakle golman Jovana Risović sa 20 odbrana i Anđela Janjušević, koja je postigla 14 golova.

"Ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmicom smo pokazali da smo najdominantnija ekipa u Srbiji. Mislim da smo dostojno reprezentovali ženski rukomet u Evropi, Srbiji i grad Kragujevac. Čestitam devojkama i svim ljudima u klubu na velikom uspehu i osvajanju duple krune. Znali smo kvalitet Jagodine, ali pokazli smo da kada je najpotrebinije bez tri igračice iz prve postave, smo najbolji u Srbiji", rekao je Radosavljević, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Trener Jagodine Zoran Ivić kazao je da je Radnički zasluženo pobedio.

"Utakmica je imala neplanirani tok za mene. Neplanirano smo promašili četiri penala. Uzeo sam dva tajm-auta, ali nisu pomogli. Na poluvremenu sam rekao devojkama da daju sve od sebe, ali bila je to velika razlika i nismo stigli da se približimo i pokušamo da preokrenemo rezultat", naveo je Ivić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.