BOKS LIGA: Lazarevac “samleo” Vošu, pobeda Kragujevca (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKS LIGA: Lazarevac “samleo” Vošu, pobeda Kragujevca (VIDEO)

Boks se na velika vrata vratio u Lazarevac, gde je domaći tim izgubio bodove samo u meču koji nije ni održan.

U kragujevačkoj hali „Jezero“ viđeno je svih sedam borbi. Domaća ekipa ostvarila je prvu pobedu u ligi, a slavili su: Mitrović, Krnić, Terzić i Davidović. Meču je prisustvovalo oko 700 gledalaca, ali se u narednom periodu, odnosno u jesenjem delu sezone, očekuje mnogo više.
U Lazerevcu je održano pet borbi, s obzirom da domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije imao boksera u kategoriji do 60kg, a gosti nisu doveli „teškaša“. Oko 1000 ljudi u Hali sportova imalo je prilike da vidi veoma zanimljive borbe. U dresu Lazarevčana odličan je bio Stipan Prtenjača, pojačanje iz Sesveta, koji je bio bolji od Mađara Viktora Galoša. Odlični dueli viđeni su i u kategorijama do 69kg i 75kg, dok je Miljan Stevović bez većih problema savladao Rutešića.
Foto: Željko Čačija U superteškoj kategoriji, veteran Despotović poražen je prekidom u drugoj rundi od aktuelnog vicešampiona države Nemanje Stolića.

(Izvor: youtuba / Dragoljub đorđević)
U Lazarevcu je održano javno merenje boksera u kafeu „Darkwood“, po uzoru na mečeve u profesionalnom boksu, ali i u WSB i APB takmičenjima. Ovaj detalj je svakako dao posebnu notu meču u Lazarevcu, a takođe bio i odlična promocija bokserskog sporta.
Foto: Željko Čačija Rezultati:
Kragujevac – Radnik Bijeljina
60kg Domonkoš – Gligorić 0-3, 64kg Mitrović – Ivković 2-1, 69kg Krnić – Malinović 2-1, 75kg Jovanović – Čolović 0-3, 81kg Terzić – Milovac 2-1, 91kg Davidović – Veletić 2-1, +91kg Vuletić – Simeunović 0-3.
Lazarevac – Vojvodina Mikromarket
60kg / – Roland Galoš, 64kg Prtenjača – Viktor Galoš 3-0, 69kg Živanović – Mijajlović 2-1, 75kg Marković – Rauš 3-0, 81kg Stevović – Rutešić 3-0, 91kg Stanković – /, +91kg Stolić – Despotović 3-0.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bokseri Kragujevca upisali prvu pobedu

Izvor: KGsport.info, 02.Maj.2016, 12:47

. Bokseri Kragujevca savladali su u hali „Jezero“ Radnik iz Bijeljine sa 8:6, u 3. kolu Prve bokserske lige Srbije. Bila je to prva pobeda Kragujevčana u ligi, nakon dva uvodna poraza.. Oko 700 ljubitelja boksa u kragujevačkom „Jezeru“ moglo je da uživa u svih sedam borbi. Na kraju su domaći...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.