Uklonjeni grafiti mržnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjeni grafiti mržnje

"Anti-grafiti" jedinica "Gradskog zelenila" tokom današnjeg dana uklonila je četiri grafita mržnje u MZ "Boško Buha" na Limanu 2 i osam sa fasada zgrada koje se nalaze na teritoriji MZ "Sava Kovačević". U Ravaničkoj ulici, na Limanu 2, prekrečeni su natpisi "Kosovo je republika", "Sloboda fašizmu, smrt narodu", "Srbija Srbima" i jedan uvredljiv natpis na račun Borisa Tadića.

U ulicama Berislava Berića, Felegi Tivadara, Save Ljubojeva, Kraljevića Marka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i na neparnoj strani Bulevara oslobođenja među grafitima mržnje najviše je bilo kukastih krstova, a među uklonjenim natpisima nalazio se i jedan protiv Nenada Čanka.

Radnici "Gradskog zelenila" na teren su izašli po prijavama građana pomenutih mesnih zajednica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Prekrečeni grafiti mržnje na Limanu i Rotkvariji

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2015

"Anti-grafiti" jedinica "Gradskog zelenila" tokom današnjeg dana uklonila je 12 grafita mržnje na Limanu i na Rotkvariji...U Ravaničkoj ulici na Limanu 2 prekrečeni su natpisi "Kosovo je republika", "Sloboda fašizmu, smrt narodu", "Srbija Srbima" i jedan uvredljiv natpis na račun Borisa Tadića...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.