Jedan Albanac ubijen, dva ranjena u pucnjavi u Kolovrtu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan Albanac ubijen, dva ranjena u pucnjavi u Kolovrtu

Jedna osoba albanske nacionalnosti ubijena je vatrenim oružjem, a dve su ranjene u selu Kolovrt, između Zupča i Košutova na Kosovu i Metohiji, a predsednik opštine Zubin Potok poziva policiju da detaljno ispita slučaj.

Portparol kosovske policije za region Južne Mitrovice Avni Zahiti, kako prenosi sinoć radio Kontakt plus, naveo je da su sve tri osobe albanske nacionalnosti i da motiv napada nije poznat.

Kosovski mediji prenose da je reč o braći sa prezimenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ibrahimi, starosti 16, 17 i 19 godina i da je jedan od njih je rekao da su ih napali Srbi u crnim uniformama.

Predsednik opštine Zubin Potok Stevan Vulović je RTS-u rekao da je to izmišljotina i da se "najverovatnije radi o obračunu Albanaca zbog svađe oko seče šume"

Vulović je pozvao kosovsku policiju da detaljno ispita braću Ibrahimi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan Albanac ubijen u Kolovrtu

Izvor: Akter, 30.Avg.2014

Jedna osoba albanske nacionalnosti ubijena je vatrenim oružjem, a dve su ranjene u selu Kolovrt, između Zupča i Košutova na Kosovu i Metohiji, a predsednk opštine Zubin Potok poziva policiju da detaljno ispita slučaj..Portparol kosovske policije za region Južne Mitrovice Avni Zahiti, kako prenosi...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.