Željko Vasić zbog loših vremenskih uslova otkazao koncert u Nišu!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Vasić zbog loših vremenskih uslova otkazao koncert u Nišu!

Željko Vasić zbog loših vremenskih uslova morao je da otkaže koncert u Nišu   koji je bio zakazan za 5. septembar na Letnjoj pozornici. Pevač će svoje obožavaoce naknadno obavestiti o drugom terminu.

Iako je planirao da publici u Nišu priredi spektakularno veče, loši vremenski uslovi i ovog puta poremetili su planove jednog od najboljih pevača pop muzike na našoj estradi.

Željko Vasić obavestio je svoje fanove putem društvenih mreža da je koncert otkazan, a o narednom terminu naknadno će ih obavestiti.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Željko Vasić zbog loših vremenskih uslova otkazao koncert u Nišu!

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Sep.2014, 15:25

Željko Vasić zbog loših vremenskih uslova morao je da otkaže koncert u Nišu koji je bio zakazan za 5. septembar na Letnjoj pozornici. Pevač će svoje obožavaoce naknadno obavestiti o drugom terminu...Iako je planirao da publici u Nišu priredi spektakularno veče, loši vremenski uslovi i ovog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.