(VIDEO) Pogledajte kako je ovaj hrabri pas zaustavio zlostavljanje deteta

Izvor: Press, 26.Okt.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pogledajte kako je ovaj hrabri pas zaustavio zlostavljanje deteta

Nebrojeno puta se pokazalo da je pas čovekov najbolji prijatelj. Ovog puta to je dokazao jedan rotvajler. Da bi pokazao ljudima koliko pametnog psa ima, ovaj otac je sa sinom iscenirao situaciju zlostavljanja, snimio je i postavio na Jutjub.
Na snimku se vidi dečak koji leži na krevetu, dok se u pozadini čuje kako otac besno viče na njega preteći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mu batinama.
U sledećem trenutku on se pojavljuje sa kaišem u ruci kao da želi da tuče dečaka. Ali rotvajler se isprečuje između njih i ne dopušta ocu da priđe dečaku.

 
 
Ovaj video je snimljen sa ciljem da se gazda pohvali svojim rotvajlerom. Naime, on se sa sinom dogovorio da odglume scenu pred psom i snime to. Tom prilikom niko nije povređen, a video je postao veoma popularan i za sada ima tri i po miliona pregleda.
Pogledajte rekaciju ovog fantastičnog psa:


Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) NIKO NE SME DA GA BIJE: Rotvajler spasao dečaka od besnog oca!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2014

Kada je otac s kaišem u ruci krenuo da tuče sina, pas je nasrnuo na njega isprečivši se ispred njih dvojice..Da je pas najbolji prijatelj najbolji prijatelj pokazalo se nebrojeno puta, a to je dokazao i rotvajler...Naime, na snimku koji je postavljen na Jutjubu i koji za veoma kratko vreme ima više...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.