Ogroman aligator se prošetao golf terenom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogroman aligator se prošetao golf terenom

Aligator neverovatnih razmera viđen je na Bufalo Krik Golf klubu na Floridi, i to kako lagano hoda preko površine golf terena.

Ovo se dogodilo u prošlu sredu, međutim tek sada ljudi širom sveta imaju priliku da vide ovog gigantskog reptila na popularnoj mreži Jutjub.

Ovo je najveći aligator kojeg sam video u životu", kaže jedan od očevidaca.

Sa druge strane, redovni posetilac Golf kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vendi Šofild kaže da ovaj aligator nije nov prizor i da je redovna pojava oko terena.

"On je ovde veoma, veoma dugo, uopšte nije nov. Procenjuje se da je dugačak između 15 i 16 stopa (oko 4,5 metara)", kaže Šofild.

Štaviše, čini se da su članovi kluba prihvatili ovog dobroćudnog mostruma kao prijatelja.

"On nikada nije nikome smetao, niti iko njemu smeta. On je kao maskota ovog kluba, koji je u vlasništvu Manati opštine", pojašnjava Šofild.

Možda žiteljima Floride ovoliki aligator predstavlja svakodnevnicu, ali kada se video pojavio na internetu, usledile su brojne reakcije, kao i montaže koje aligatora smeštaju u film "Park iz doba Jure".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.