Najomraženiji trejler u istoriji! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Maj.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najomraženiji trejler u istoriji! (VIDEO)

Od kada postoji YouTube, trejler za ovaj film ima najviše dislajkova ikada.

Foto: YouTube

U pitanju je trejler za rimejk filma "Isterivači duhova" ("Ghostbusters") koji se pojavio u martu ove godine.

Klip trenutno ima 580.380 dislajkova, a 210.556 lajkova, što znači da je dobio više negativnih klikova i od rimejka filma "Fantastična >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << četvorka".

Zbog toga je ovaj video i prvi trejler za film koji je dospeo na YouTube listu Top 100 najviše dislajkovanih videa, na čijem je vrhu spot Džastina Bibera za pesmu "Baby" (5.99 miliona dislajkova).

Glavne uloge rimejka hita iz osamdesetih tumače Kristen Vig, Melisa Mekarti, Kejt Mekinon i Lesli Džons, a od kad je izašao, trejler je na meti mnogo kritika, naročito zbog toga što glavne uloge imaju ovoga puta žene.

Postoji mogućnost da su ovi negativni klikovi na trejler predmet svojevrsne "kampanje", jer neki od komentara ispod videa podstiču da se dođe do milion dislajkova.

Ostaje samo da se nadamo da će film kada izađe 15. jula dokazati da ovi klikovi nisu bili u pravu!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.