Morala je da kaže DA, kako drugačije!?

Izvor: Mondo, 22.Dec.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morala je da kaže DA, kako drugačije!?

Jedna od najboljih prosidbi ikada! Pogledajte šta je sve momak smislio i uradio da impresionira nju.

Foto: YouTube/screenshot

Da biste impresionirali devojku nisu vam potrebni ni novac, ni brza i skupocena kola, ni lusksuzni stan. Potrebno vam je samo malo mašte, ideja, i pre svega - pažnja. Na to "padaju" bez dileme!

Bivši golman škotskog fudbalskog kluba Hibernijan Šon Mardok "bacio je u nesvest" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svoju devojku, zaprosivši je nasred njujorškog Tajms Skvera. Nije je tek tako zaprosio, već uz pomoć novostečenih prijatelja-igrača.

Otišao je u klub plesača, zamolio ih za uslugu i ideja je realizovana na opšte oduševljenje ne samo Šonove devojke, već i prolaznika. U pozadini odgovarajuća pesma "Marry you" Bruna Marsa, plesači nastupaju, a potom i 28-godišnji Šon, koji se osmelio da pita Karisu Ferghuson: "Hoćeš da se udaš za mene?".

Bravo Šone, realno nije ni mogla da te odbije!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.