Mape, Jutjub i pretraživač radiće bez interneta

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mape, Jutjub i pretraživač radiće bez interneta

Smartfon aplikacije Gugl mape, Jutjub i pretraživač Hrom uskoro će raditi potpuno nezavisno od internet konekcije na vašim uređajima.

Dokaz da aplikacije rade i bez internet konekcije je stavljanje uređaja u takozvani "airplane mode", kada se gase sve aplikacije i uređaj praktično ne troši bateriju ni na kakve procese. Međutim, uvideće se da mape rade savršeno, kao i Jutjub i Hrom, putem kojih će se pristupati svim stranicama i snimcima bez problema.

Ove novine biće korisne, pre svega, u mestima koji nisu pokriveni besplatnim internetom.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Google Maps, Chrome i YouTube radiće na Androidu i bez interneta

Izvor: B92, 29.Maj.2015

Aplikacije Google Maps, Chrome i YouTube uskoro će raditi na Android telefonima bez internet konekcije...Google je najavio i seriju aplikacija za publiku koju naziva "the next billion" - ljudi iz razvijenih regija koji telefone koriste kao privatne kompjutere. Sve će biti dostupno u ovoj godini...Rad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.