KUVAJ PAMETNO: Na jednoj trpezi Putinova salata, Merkelin kolač i Obama rebarca

Izvor: Story, 12.Feb.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUVAJ PAMETNO: Na jednoj trpezi Putinova salata, Merkelin kolač i Obama rebarca

Poznati kulinarski dvojac, Nataša Kažić i Ivan Marković, koga mnogi pamte iz najvećeg regionalnog televizijskog takmičenja u kuvanju, prekrenuli su svoju kulinarsku emsiju Kuvaj pametno koja se emituje na YouTube-u...

Foto: Promo

Politička situacija u svetu se sve više zakuvava, a kulinarski dvojac Nataša Kažić i Ivan Marković će u specijalnom serijalu svoje   >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << YouTube emisije Kuvaj pametno pokušati da za jednim stolom okupe najuticajnije svetske lidere i kuvaju za njihovu dušu.

Tako je Angela Markel, koja obožava kolače sa šljivama, dobila svoj Merkel kolač sa srpskim suvim šljivama, a umesto klasične Ruske salate Nataša i Ivan za predsednika Putina, koji uživa da slobodno vreme provodi u ribolovu na divljim rečnim vodama, spremaju jedinstvenu Putin salatu sa cveklom i dimljenom pastrmkom.

Kako izgledaju ovi specijaliteti, kao I pileća krilca, specijalno začinjena za predsednika Obamu, možete videti u sledećim videima ili na YouTube kanalu Kuvaj pamentno.

Ovako izgledaju Obamina krilca: 



Pogledajte recept za Merkel kolač:



A ovo je Putin salata:

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.