Dok je izveštavao o vremenu iza leđa su dilovali drogu!

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je izveštavao o vremenu iza leđa su dilovali drogu!

Dok je novinar na kanalu “Fox 25″ izveštavao o snežnoj oluji koja je zadesila Boston prošle godine, u pozadini su se pojavila dva muškaraca koji su obavili primopredaju droge.
Na videu možemo videti tipičnu scenu iz filmova, na kojoj dva lika obavljaju nešto što liči na “brzinsku kupoprodaju droge”.
Video je na YouTube postavio Amerikanac Tejlor Vajt, kojega možemo čuti u pozadini videa kako se smeje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Osim njega smejali su se i voditelji vesti u studiju, koji su odmah primetili sumnjive poslove iza leđa svog kolege.

Autor: Life Content
Foto: Screenshot

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(VIDEO) Dok je voditelj izveštavao o nevremenu, nešto neobično se dešavalo iz njegovih leđa…

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014

Na videu možemo vidjeti tipičnu scenu iz filmova, na kojoj dvojica muškaraca obavljaju nešto što sliči na "brzinsku prodaju droge..Dok je novinar na kanala Fox 25 izveštavao o snežnoj oluji koja je zadesila Boston prošle godine, u pozadini su se pojavila dvojica neidentifikovanih muškaraca...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.