Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRILJIRAO NA DEBIJU: Rajković oduševio Izraelce, igrač utakmice u prvom pojavljivanju (VIDEO)

U subotu je stigao u Tel Aviv, a već u nedelju Predrag Rajković je debitovao na golu Makabija iz Tel Aviva ti kako – bio je najbolji akter meča protiv Hapoel Beršave.

Najbolji mladi golman sveta sačuvao je pobedu od 1:0 timu koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović odličnim odbranama kojima je do ludila dovodio protivničke fudbalere.

(Izvor: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Youtube/one)
Posle dva odigrana kola u prvenstvu Izraela Makabi deli prvo mesto na tabeli sa imenjakom iz Petah Tikve pošto oba tima imaju po šest osvojenih bodova.
Evo šta kaže trener Crvene zvezde Miodrag Božović o eventualnim pojačanjima u završnici prelaznog roka.
The post BRILJIRAO NA DEBIJU: Rajković oduševio Izraelce, igrač utakmice u prvom pojavljivanju (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SILAN: Jokanović nahvalio Rajkovića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2015, 08:55

Novi startni čuvar mreže ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona, ekipe Makabija iz Tel Aviva, Predrag Rajković, već je upisao prvi meč za novi klub, baš kao što smo preneli.. . Doskorašnji kapiten Crvene zvezde u petak je napustio Beograd, a u subotu je zvanično stavio potpis na ugovor sa slavnim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.