Zmija upala u špajz, panika u Proleterskoj ulici

Izvor: juGmedia, 21.Avg.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmija upala u špajz, panika u Proleterskoj ulici

LESKOVAC – Stanovnici Proleterske ulice u Leskovcu u panici su zbog zmije koja je ušla u jednu kuću i sakrila se u špajzu. Policjaci su napravili zapisnik i otišli.

Zmija se ukotvila u kući Ljiljane Stoiljković. „Zmija je tamne boje i dugačka preko jedan metar“, objašnjava žena, koja sa komšilukom stoji više od sat i po ispred kapije.

Gmizavac je videla na kućnom pragu kada je otvorila vrata. „Uplašila se ja, uplašila se ona, pa je šmugnula pored >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i uletela u špajz. Zatvorila sam vrata da ne izađe i ne smem u kuću“, objašnjava.

Komšije nisu znale koga da zovu u pomoć, pa su se obratile policiji. „Došli su, naparavili zapisnik i otišli. Nisu ulazili u špajz“, priča Srđan Stamenković.

Stamenković veli da u ulici vlada panika jer u prečniku od 100 metara ima dvadesetak dece. „Niko nije miran. Ugrožena je bezbednsot naše dece“, kaže Stamenković.

Roditelji su, dodaje, zaključali decu u kućama i čekaju ishod. „A prozor od špajza smo zatvorili da ne pobegne zmija“.

Načelnik službe za vanredne situacije Miodrag Marjanović kaže da u Leskovcu nema nadležne službe za hvatanje zmija. „U Nišu postoji Društvo za hvatanje zmija. Ukoliko ih pozove nadležni iz Gradske uprave za zaštitu životne sredine, oni će rado doći“, uveren je Marjanović.

Ovo nije prvi slučaj panike zbog upada zmije u kuće Leskovčana.

Pre nedelju dana zmija je izmilela iz pdruma porodice Cvetanović i centru Leskovca na očigled dvoje dece. Pobegla je u nepoznatom pravcu od njihovih vrisaka. Slična situacija odigrala se preksinoć u jednoj kući kod Katastra, ali ovoga puta zmija je ušla u kuću, gde je takođe bilo male dece.

Još se prepričava i slučaj poskoka na šoferšajbni automobila u centru Leskovca.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LESKOVAC NA NOGAMA: Zmija ušla u špajz, komšije u strahu zaključavale decu

Izvor: Kurir, 21.Avg.2013

Zmija je tamne boje i dugačka više od metra. Videla sam je na kućnom pragu. Uplašila se ja, uplašila se ona, pa je šmugnula pored i uletela u špajz. Zatvorila sam vrata i prozor da ne pobegne, kaže Ljiljana..LESKOVAC - Stanovnike Proleterske ulice u Leskovcu uplašila je danas zmija koja je ušla...

Nastavak na Kurir...

Komšija golim rukama uhvatio zmiju

Izvor: juGmedia, 21.Avg.2013

LESKOVAC – Stanovnici Proleterske ulice u Leskovcu odahnuli su posle dvočasovne panike kada je njihov komšija upao u špajz jedne kuće i golim rukama uhvatio zmiju...Komšija, koji nije hteo da kaže ime, izneo je gmizavca iz špajza kuće Ljiljane Stoiljković i odneo ga u obližnje njive, prirodno...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.