Zaplenjena marihuana na „Beverli Hilsu“

Izvor: juGmedia, 05.Jan.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena marihuana na „Beverli Hilsu“

NIŠ – Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga noćas su uhapšeni Filip V.(21) i Miloša R.(20) iz Niša.

U akciji policijskih službenika Policijske uprave u Nišu, u naselju „Beverli hils“ u Nišu, kod osumnjičenih je pronađena veća količina marihuane koja je namenjena daljoj uličnoj prodaji.

Osumnjičeni su drogu po prethodnom dogovoru preuzimali na tačno određenom mestu u ovom niškom naselju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Prilikom pretresa stanova koji su osumnjičeni koristili pronađen je i jedan pištolj u ilegalnom posedu čije se poreklo utvrđuje.

Osumnjičenima je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Niš: Policija zaplenila marihuanu

Izvor: B92, 05.Jan.2014

Niš -- Niška policija zaplenila je veću količinu marihuane i jedan pištolj u prilikom pretresa stanova koje su koristili osumnjičeni u naselju "Beverli hils"...Policija je privela Filipa V.(21) i Miloša R.(19) iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.