Niš: Policija zaplenila marihuanu

Izvor: B92, 05.Jan.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Policija zaplenila marihuanu

Niš -- Niška policija zaplenila je veću količinu marihuane i jedan pištolj u prilikom pretresa stanova koje su koristili osumnjičeni u naselju "Beverli hils".

Policija je privela Filipa V.(21) i Miloša R.(19) iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i posle saslušanja osumnjičenima je određena mera zadržavanja, naveli su iz policije.

Marihuana je, kako se dodaje, bila namenjena daljoj uličnoj prodaji, a osumnjičeni su drogu po prethodnom dogovoru prauzimali na tačno određenom mestu u ovom niškom naselju.

Poreklo zaplenjenog pištolja se utvrđuje, napominju iz policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠ: Policija zaplenila pištolj i marihuanu

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2014

Marihuana je bila namenjena daljoj uličnoj prodaji, a osumnjičeni su drogu, po prethodnom dogovoru, prauzimali na tačno određenom mestu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.